Zvijezde pjevaju - Ispao Mario Petreković: U šoku sam, mislim da ću se rasplakati!

SPECIJALNO izdanje showa "Zvijezde pjevaju" ostalo je bez još jednog para. Nakon Borisa Mirkovića i Maje Blagdan, show su napustili Mario Petreković i Marija Husar. "Znao sam", rekao je Petreković. Marija Husar izjavila je da je u totalnom šoku. "Čak mislim da ću se rasplakati", nadodao je Mario. "U Bjelovaru i janjevačkom dijelu Dubrave isključili su telefone, do toga je", objašnjava Petreković.

"Teške boje, teška pjesma"

Upravo ovaj dvojac otvorio je večer. Zapjevali su hit "Teške boje", Gorana Bareta. "Teške boje, teška pjesma", rekao je tijekom probi Petreković, i sam svjestan koliko je težak zadatak imao. "Ne čini mi se da si previše vremena potrošio na one svoje enciklopedije, to si negdje drugdje naučio. Nemam ozbiljnih zamjerki", rekao je Nikša Bratoš. "Ako je nešto rock, onda je to Bare. Odlično ste odabrali i otpjevali, bilo je malo razlaza, ali to je nevažno. Bili ste odlični i uvjerljivi, lijepo i otvoreno", rekla je Ksenija. Martina Tomčić otkrila je da joj se svidjela vokalna snaga Marije i Marija te ih je također pohvalila. Odlični Mario i Marija dobili su 32 boda.

Nikša Kušelj i Ivana Husar dirnuli izvedbom "Aide"

Uslijedila je njezina sestra Ivana i njezin partner, glumac Nikša Kušelj. Odlučili su pjevati "Aidu" Tima Ricea, iz mjuzikla koji u originalu potpisuju Elton John i Tim Rice. Za pjesmu se odlučio Nikša Kušelj. "Djelovala mi je kao jako emotivna i snažna pjesma", objasnio je glumac. "Mjuzikl je moja velika ljubav, imala sam malih izleta u njih. Istinski uživam u njima, uživala sam večeras i s vas dvoje. Uveli ste nas u lijepi svijet iluzije i mašte. Meni su se ruke oznojile, bio mi vas je gušt slušati. Glas ti se, Nikša, razvija u odličnom smjeru. Posebno me dirnuo lijep završetak. Baš ste me razgalili", zaključila je Martina. "Strašno mi je drago što ste odabrali ovu pjesmu. Kraj je bio glumački famozan, ali je zato tonski malo pobjegao. Emocija je sve pokrila", rekla je Ksenija. Dobili su 32 boda, što je izjednačilo sestre Husar.

"Tamara, ne bi trebala senzualno gasiti tonove u rocku"

Tamara i Alen otpjevali su "All Right Now" grupe "Free". "Vaša večerašnja verzija nije bila loša, čini mi se da ste imali veliku volju da izađe velika energija, ali nije toliko toga izašlo. Bilo je točno sve, ali mi je malo falilo", rekao je Nikša. "Tamara je trčala u mjestu i odmah je bolje pjevala. Možda ne bi smjela u rocku koristiti senzualno gašenje tona. Toga ne bi trebalo biti u rocku, ovo je punokrvni rock. U biti ste bili dobri", zaključila je Vanna. Za ovu izvedbu dobili su 25 bodova. "Nije ovo iznenađenje, nemam što za reći", rekla je Tamara nakon toga.

"Giuliano, žao mi je što nemaš kosu kao na početku karijere"

Giuliano i Marija Borić uslijedili su sa Gibonnijevom pjesmom "Posoljeni zrak i razlivena tinta". "Bilo je interakcije o kojoj smo prošli put Giuliano i ja pričali. Žao mi je što nemaš kosu kao na početku karijere, ali inače si sve napravio kako treba. Sa krasnom dikcijom, nitko nije bio biljka, dali ste sve od sebe", rekla je paru Ksenija. "Večeras ste mi se činili jako dobri. Bili ste uvjerljivi i dobri", rekao im je Bratoš. Odlična izvedba rezultirala je 30 bodova, što je za ovaj par napredak.

Ponovno najbolji Navojec i Kindl

Goran Navojec i Ivana Kindl odličnim izvedbama oduševe svaki put. Za večerašnji nastup odabrali su song iz mjuzikla "Guslač na krovu". Martina nije bila oduševljena njihovom izvedbom. "Nije bilo toliko dobro da me bacilo u nesvijest, ali nije bilo loše. Za razliku od prijašnjih mjuzikla, ovdje mi je falila scena. Niste mi uspjeli nažalost dočarati to interpretacijski", rekla je Tomčić. "Meni je ovo bilo odlično, iz puno razloga. Djelovali ste kao da ste ispali iz neke čerge, meni je to tako dobro pasalo. Prilagodio si se nevjerojatno. Učinili ste to kao da se super zabavljate, zabavili ste mene, svaka čast", rekla je Vanna. Nikša se s njom složio. "Bilo je jako dobro, glumac si, očito se u tome snalaziš. Goran je došao do izražaja". "Meni je ovo bilo odlično, Goran odlično vlada vokalom. Ivani je dobro došlo to što već sezonama surađuje s glumcima, meni je to sve bilo dobro", rekla je Ksenija. Goran i Ivana dobili su visokih 35 bodova.

Briljantna Iva Visković začinila večer izvedbom klasika "Feeling good"

Ervin Baučić i Mila Elegović odabrali su pjesmu grupe Kiss "I was made for loving you baby". Sjajan i energičan nastup pohvalio je i žiri. "Mila, super, malo možda pregrleno. Vjerojatno si htjela biti drska pa je glas malo išao na country", rekla je Vanna. "Ja toliko hvalim Ervina da je svima dosadno. Mislim da nikad nisam rekla koliko je Ervin sjajna podrška. Mila, sjajno izgledaš, ali evidentno je i da vokalno zbilja rasteš. Interesantno mi je da tako u kratkom periodu uspijevaš prijeći svoje granice. Nije bilo tako uspješno, ali pokazuješ u ovom showu konstantan rast prema gore", rekla je Martina. Za svoj nastup dobili su trideset bodova. Nakon što su izvedbe kandidata završene, briljantna Iva Visković izvela je klasik "Feeling good", a vjerujemo i posramila brojne domaće glazbenike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.