Zvijezde pjevaju: Ispali "zarazno zabavni" Boris i Maja, Tamara Loos kaže da priča s Amy

SPECIJALNO izdanje showa "Zvijezde pjevaju" večeras je ostalo bez prvog para. Ispali su Boris Mirković i Maja Blagdan, koji kažu da su dali sve od sebe. "Ali vratit ću se", najavljuje Boris. Upravo su oni i otvorili večer posvećenu pjevanju pjesmom "Lady is a Tramp". "Bili su tako simpatični, tako su legli, sve su dobro napravili, super je bilo", rekao im je Rajko, a složila se i Ksenija: "To je klasik swinga i meni najdraža takva pjesma. Maja je izgledom i svime bila dominantna". "Bili ste zarazno zabavni, Boris nas je kao pauk uvukao u ovu swingersku stvar", dodala je Martina. "Bili ste izvanredni. Jedna zamjerka je netočan dvoglas prije modulacije", rekla im je Vanna, a Boris se osvrnuo na svoju "starost" te rekao kako je on išao u peti razred, dok je Tony Bennett bio u prvom. On i Maja dobili su ukupno 30 bodova, što im ipak nije bilo dovoljno za ostanak u showu.

Marija Borić i Giuliano su pjevali "Rolling in the Deep" od Adele. "Nije dvoglasna pjesma, drugi je glas bio relativno uspješan. Marija je pjevala lead, dobro je otpjevala, točno, možda da si više falseta upotrijebila. Učinili ste je još malo više mučnijom", rekla im je Vanna, a Marija je objasnila da se boji falseta. "Želim drugi put vidjeti od vas nekakvu dobru, zajedničku, partnersku energiju", rekla im je Martina. "Dame su nam dominantne, sviđa mi se što nisi imala ni desetinu treme od prošlog puta", rekla im je Ksenija, a Giuliano je otkrio kako mu je drago što ove večeri nisu bili dosadni. Ukupno su dobili 27 bodova.

"Ja te baš jako volim gledati", rekla je Ksenija Mariju

Mario i Marija pjevali su swing verziju pjesme "Wonderwall". "Bog je odlučio o ovoj pjesmi", šalio se Petreković. "Ja te baš jako volim gledati", rekla je Ksenija Mariju. "U početku si bio potpuno dominantan u pjesmi. Jako je interesantno kod tebe što uvijek imaš svoj vlastiti izričaj i stil", dodala je. "Meni se dopalo, jedino su se na dva, tri mjesta razišli u boji, ali bilo je šampanjca u tvom glasu", rekao im je Rajko, a Petreković je dodao da ga je bilo i iza pozornice. Ukupno su dobili 31 bod.

"Moja svrha u showu je pjevati Amy i onda mogu otići. S njom sam na ti, često razgovaram s njom"

Tamara Loos i Alen su pjevali pjesmu "Rehab" pokojne Amy Winehouse, koju Tamara obožava. "Moja svrha u showu je pjevati Amy i onda mogu otići. S njom sam na ti, često razgovaram s njom", rekla je voditeljica. "Čestitao bih Alenu, toliko se trudilo. Mlada dama imala je na trenutke momente izgubljenosti. Falilo je snage, agresije", rekao im je Rajko, na što mu je Tamara odgovorila da joj je bio draži u prošloj emisiji. "Stvarno ti jako paše Amy, imitiraš je dosta. Dvoglasi su bili super, do trenutka kad ste se malo razišli s bendom, ali dobro. Mislim da ste bili jako uvjerljivi", rekla je Vanna. "Bilo je proživljeno, ali i dosadnjikavo. Pjesma ti je vokalno odgovarala, vidi se da je voliš i da ti je u tijelu. Nije mi se svidjelo, falilo mi je energije da taj vaš umjetnički izričaj prijeđe na mene", objasnila im je Martina. Ukupno su dobili 25 bodova.

Pjesmu Franka Sinatre "On the Way" pjevali su Mila i Ervin. "Veliki sam Sinatrin fan, ova pjesma mi je bila u srcu, ali prije je se nisam usudila pjevati", rekla je Mila. "Bilo je dobro, prvi dio mi je bilo uvjerljiviji. Moje iskreno divljenje prvoj frazi, Mila, ona pokazuje da doista radite. Drugi dio mi je bio manje dobar, malo kockast", rekla im je Martina. Vanna je Mili rekla nek` ne brine zbog knedlastog glasa jer su mnoge pjevačice upravo na tome izgradile karijeru. Rajko ih je jako ishvalio: "Jako ste mi se dopali". Ukupno su dobili 29 bodova.

"Ja sam fan poderotine od tvog glasa, Gorane"

Nikša i Ivana izveli su pjesmu "Venus". "Bilo mi je toliko energično, Nikša, bio si toliko uvjerljiv. Bojim se što bi bilo da ste morali još dvije minute pjevati. Odlično je bilo", rekla im je Ksenija. "Malo mi se činilo da ste požurili, ali sve skupa je bilo odlično", kaže Rajko. "Očarali ste me, sve je bilo na mjestu. Bio si u rangu kastratskog pjevača. A pogled, možeš mene jednom tako pogledati, Nikša?", pitala je Martina, na što ju je Barbara upozorila da joj je muž u publici. "Pa preživio je ples, tako da je ovo ništa", odgovorila joj je Martina. Ukupno su dobili 32 boda.

Goran i Ivana svojim su nastupom zatvorili pjevački dio showa. Izveli su pjesmu "When the Saints Go Marching In" i oduševili žiri. "Odličan završetak večeri, super je bilo. Ja sam fan poderotine od tvog glasa, Gorane. Večeras ste dokazali da ste puno vježbali, jako ste dobro to realizirali, jedan punokrvni swing", rekla im je Vanna. "Bili ste fantastični", kratka je bila Martina, a s njom se složila i Ksenija. "Bilo je s puno šarma, pucalo je od veselja i radosti, prezadovoljan sam", rekao im je Rajko, a ukupno su od žirija dobili 35 bodova. Ivana je to komentirala riječima "Na mogu vjerovat, jebote", što je slučajno pobjeglo i u eter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.