Zvijezde pjevaju: U četvrtoj sezoni pjevaju glumci protiv voditelja?

NAKON četvrte sezone popularnog "Plesa sa zvijezdama", u kojemu su pobijedili Franka Batelić i Ištvan Varga, uskoro će startati i četvrta sezona showa "Zvijezde pjevaju". Iako još uvijek nije službeno potvrđeno koje će se hrvatske zvijezde okušati u pjevanju, Slobodna Dalmacija prenosi imena nekih natjecatelja.

"Učiteljica pjevanja" postat će Žanamari Lalić

Osim već isprobanih "profesionalaca", koju su nas zabavljali u prošloj sezoni: Đanija Stipanićeva, Giuliana, Marka Tolje i Natali Dizdar, kao mentori bi se u ovoj sezoni trebali naći Jacques Houdek, Maja Blagdan i Ivana Husar, koje smo također slušali u prve dvije sezone, dok će najnovija "učiteljica pjevanja" postati Žanamari Lalić.

Kada su pak zvijezde u pitanju, spominju se glumica Ines Bojanić, s kojom bi trebao zapjevati Giuliano, voditeljica Radija Antene Tamara Loos, koju će podučavati Indexov bloger Tolja, Jacques će u četvrtoj sezoni navodno mentorirati glumicu iz "Doline sunca", Anu Vilenicu, koja je zajedno s Bojanom Gregorić otpjevala uvodnu špicu serije. Muški dio zvijezda navodno će činiti Boris Mirković, popularni voditelj Tarik Filipović, Željko Pervan te Davor Meštrović, voditelj na Hrvatskoj televiziji.

Žiriju će se priključiti Vanna ili Zrinko Tutić?

Voditelji zabavnog subotnjeg showa, navodno će kao i u prijašnje tri sezone biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić dok će se žiriju navodno priključiti Ivana Vrdoljak Vanna ili pak Zrinko Tutić, s obzirom na to da će stroga Martina Tomčić četvrtu sezonu "Zvijezde pjevaju", propustiti zbog brojnih koncertnih i kazališnih obveza.

Podsjetimo, show "Zvijezde pjevaju" počeo se emitirati 2007. godine, a pobjedu u prvoj sezoni odnijeli su izvrsna Lamija Alečković i Jacques Houdek. U drugoj sezoni najbolje su pjevali Ivana Kindl i zvijezda "Konjanika" Nikša Kušelj dok su u posljednjoj, trećoj, pobijedili Natali Dizdar i Dražen Čuček.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.