Alicia Keys otkrila što joj je pomoglo da postane bolja mama

40-GODIŠNJA pjevačica Alicia Keys je otkrila koja joj je pomalo neočekivana stvar pomogla da postane bolja mama.

Naime, u razgovoru za USA Today je govorila o meditaciji, koja je utjecala na njezin cijeli život. Kako kaže, ovu "duhovnu praksu sam počela prakticirati prije šest godina", nakon rođenja najmlađeg sina Genesisa Alija.

"Kao i mnoge novopečene mame, bila sam iscrpljena, ali iscrpljenost nije bila samo fizička, moja duša je bila pogođena svime", prisjetila se: "Morala sam nešto poduzeti kako bih i dalje mogla biti dobra majka svojoj djeci, partnerica suprugu i prijateljica sebi."

Dobitnica Grammyja - koja je ujedno i mama desetogodišnjeg sina Egypt Daouda - počela je meditirati nakon što joj je prijatelj predložio da prisustvuje Kundalini jogi i vježbama za meditaciju. No početak nije bio lagan.

"Moram biti iskrena: Prvi put kad sam probala meditaciju, bila sam toliko umorna da sam zaspala", priznala je Keys.

Ipak, već sljedeći put je osjetila privlačnost prema ovom načinu opuštanja.

"Otkrila sam osjećaj mira i ugode. Počela sam primjećivati jaču povezanost sa samom sobom i sposobnost da uđem dublje u svoje emocije i misli. Nakon godina tišine napokon sam čula samu sebe, vjerovala svojim instinktima, znala sam što želim, znala sam što trebam i više nisam bila toliko nesigurna", prisjetila se.

No kako je to točno utjecalo na nju kao majku?

"Jednom kad uspostavite takvu duboku vezu sa sobom, vaš se odnos sa svime i sa svima oko vas mijenja. Kao što sam se nadala, postala sam bolja majka jer sam bila sigurnija u sebe", objasnila je Keys dodavši kako je napokon "mogla čuti što mojoj obitelji treba".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.