Dječak se vjerno povjerava svom bratu blizancu kojeg nikada nije upoznao

Foto: Facebook

BLIZANAČKA povezanost poznati je termin koji je toliko puta već dokazan u životu, no znate li da snažna veza između blizanaca traje dugo, dugo, čak i ako se braća nikada nisu upoznala. 

Živi dokaz ovaj je dječak, danas devetogodišnjak, koji svog brata nikada nije upoznao, barem ne nakon što su izašli iz maternice. No i tih devet mjeseci bilo je i više nego dovoljno da maleni Walker koji ne propušta niti jednu priliku da posjeti grob svoga brata, jednojajčanog blizanca koji je umro od zapravo rijetkog sindroma TTTS – sindroma međublizanačke transfuzije koji pogađa jednog blizanca s kojim živorođeni plod dijeli posteljicu. 

"Nažalost, to nitko nije primijetio za vrijeme trudnoće i zato želimo podići svjesnog tog problema o kojem se zapravo jako malo priča.", ispričali su roditelji medijima koji su se već ranije zanimali za njihov slučaj, i to upravo zbog Walkera - kada su objavili njegovu raniju fotografiju u "priči" s bratom Willisom, bratom kojeg nikada nije upoznao, a kojem je došao ispričati sve o "njihovom" prvom danu u vrtiću. Kada je imao pet zamolio je svoju mamu da ga vodi bratu da mu ispriča sve. 

Walker želi očuvati snažnu vezu s bratom kojeg nikada nije imao, ali za njega - njegov je brat važan dio njega i zato nikada ne propušta sve svoje tajne, sreću, tugu i važne datume podijeliti s njim. Svojim nesuđenim bratom blizancem koji je živio toliko dugo da bi njemu omogućio život.

 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.