Glumica poručila svim mamama: "Prihvatite pomoć kad vam je najteže"

Foto: Instagram

MAJČINSTVO nije usporilo karijeru poznate glumice i komičarke Mindy Kaling. Krajem 2017. rodila je djevojčicu Katherine, a u nedavnom je intervjuu otkrila kako joj je bilo teško pronaći ravnotežu između posla i odgoja kćeri. Tom je prilikom odlučila podijeliti i savjet sa svim budućim mamama koje bi se mogle naći u sličnoj situaciji.

"Prije nego li je Katherine došla na svijet, mislila sam da ću raditi manje i više vremena provoditi s njom, međutim to se nije dogodilo. Radim trenutno na dva projekta i iako je viđam često, uvijek imam osjećaj da to nije dovoljno. Stoga, ne sramite se priznati kada vam je svega dosta i prihvatite pomoć koja vam se nudi", priznala je Mindy.

Pomoć je Kaling zatražila i kada je imala problema s dojenjem svoje kćeri. 

"Unajmila sam ženu koja je došla u moju kuću i učila me kako dojiti jer drugačije nije išlo", rekla je.

"Majčinstvo nas mijenja, ali to ne znači da ne smijemo griješiti i da u svemu moramo biti savršeni. Pokušavamo podići djecu da jednog dana izrastu u vrijedne i poštene ljude i za to imamo određen broj sati u danu. To što nećemo provesti sve vrijeme svijeta s njima, ne znači da ih ne volimo svim svojim srcem, baš suprotno", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.