Hrabra četverogodišnjakinja jednim pozivom spasila majci život

DJEVOJČICA Isla Glaser nova je junakinja američkog gradića Somerseta nakon što je hrabrošću i brzom reakcijom spasila život svoje majke.

Djelatnici američke službe za spašavanje primili su poziv u petak, 6. prosinca, nešto prije 8 sati ujutro i ostali iznenađeni kada su s druge strane linije čuli glasić uznemirene djevojčice koja im je rekla da joj je majka upravo pala i nije pri svijesti. Djevojčica je bila iznimno prisebna i dala je operaterima sve informacije koje su od nje tražili tako da je policija uspjela jako brzo doći do kuće u kojoj se nalazila obitelj Glaser, prenosi Today.

Kada su policajci stigli pred kuću, shvatili su da su vrata zaključana i da neće tako laku ući. No, mala Isla je i tu doskočila problemu i dovukla stolicu do ulaznih vrata, popela se na nju i pustila policajce unutra.

Čim su se policajci posvetili njezinoj majci, Isla se okrenula prema svoje troje mlađe braće i počela ih umirivati te im je pripremila doručak. Policajci koji su došli na očevid su izjavili da je Isla, bez obzira na svoje godine, pokazala iznimnu hrabrost i pribranost te privrženost svojoj obitelji.

Majka djevojčice prebačena je u lokalnu bolnicu gdje je liječena četiri dana nakon čega je puštena na kućnu njegu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.