Htjeli su 20 beba u godinu dana pa potrošili preko milijun kuna na surogatstvo

MILIJUNAŠ Galip Ozturk (57) sa svojom 23-godišnjom suprugom odlučio je u godinu dana dobiti 20 beba. Da bi to ostvarili, potrošili su 138 tisuća funti, ili 1.2 milijuna kuna, na surogatstvo u posljednjih 14 mjeseci. 

Čak 590 tisuća kuna izdvojili su za 16 dadilja koje im 24 sata sedam dana u tjednu pomažu oko brige za djecu, ali tu ne namjeravaju stati. Kristina priznaje da žele imati stotinu djece. 

Kristina je inače Ruskinja, a supruga je upoznala tijekom putovanja u Gruziju. Majka je šestogodišnje djevojčice Victorije, a prvog zajedničkog sina Mustafu dobili su pomoću surogat majke u ožujku 2020. 

"Nisam sigurna hoćemo li postati najveća obitelj na svijetu, ali planiramo biti najsretnija. Cijelo vrijeme sam s djecom, radim sve što i ostale mame, a razlika je jedino u broju djece. Svaki dan je drugačiji i nikad nam nije dosadno", kaže. 

Ova majka 21 djeteta ne isključuje mogućnost da još beba dobiju prirodnim putem. 

"Potrepštine za bebe nas tjedno koštaju između 30 i 35 tisuća kuna. Svako dijete ima svoj ormar, tjedno potrošimo 20 velikih paketa pelena i 53 kartona dojenačkog mlijeka", kaže. 

Trenutno dvoje ili troje djece dijeli jednu sobu, a planiraju proširiti kuću. 

"Spavam do 7 ujutro i ne žalim se na nedostatak sna", dodaje. 

Njihova djeca su Mustafa (14 mjeseci), Mariam (13 mjeseci), Ayrin (13 mjeseci), Alisa (13 mjeseci), Hasan (12 mjeseci), Judi (12 mjeseci), Harper (11 mjeseci), Teresa (11 mjeseci), Huseyin (11 mjeseci), Anna (10 mjeseci), Isabella (10 mjeseci), Ismail (9 mjeseci), Mehmet (9 mjeseci), Ahmet (9 mjeseci), Ali (8 mjeseci), Kristina (8 mjeseci), Sara (7 mjeseci), Lokman (7 mjeseci), Galip (6 mjeseci) i Olivia (4 mjeseca). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.