Index Mame zajedno skidaju kile i jačaju mišiće - 10. dan

Foto: 123rf

JAKO nas veseli vaša volja, nadamo se da ćete nakon današnjeg dana trening zavoljeti još i više. Obećali smo malu promjenu u rutini - i dajemo vam je. 

Neke ćemo vježbe izbaciti i zamijeniti ih malo jačima, vjerujemo da ste spremne i dovoljno snažne, iako - moramo naglasiti nešto što još uvijek nismo - važno je da, ako ste rodile tek nedavno, budete sigurne da ste spremne.  

Mamino tijelo nakon poroda zapravo niti ne bi trebalo stavljati pod velika "opterećenje", posebno ako su vam trbušni mišići još uvijek razdvojeni. U tom biste slučaju ipak trebali raditi vježbe koje će biti lakše, ali će ciljano rješavati baš taj problem. Ali niti za njih ne treba žuriti. 

Sve vi ostale kojima su bebice već veće, ali nekako do sada niste imale volje "riješiti" svoje tijelo kako treba - e vama ćemo danas malo zapapriti. Moramo! Nitko ne kaže da će biti lagano. To već znate i same. 

Početak vam je poznat, a nove vježbe dodatno ćemo pojasniti:  

45 sekundi Pulse Squat  

15 sekundi odmora 

45 sekundi Mountain Climbers

15 sekundi odmora

45 sekundi sklekova na koljenima 

15 sekundi odmora 

45 sekundi Čučanj s udarcima 

Ovo je odlična vježba za noge, guzu, ali i trbuh - stanite u stav čučnja, ruke naprijed, noge u raskoraku u širini ramena, prsti prema naprijed. Spustite guzu tako da vam bedra budu paralelna s podom, a potom u podizanju tijela jednom nogom "udarite" prema iza, kako stoji u videu. Izmjenjujte noge i radite vjžebu 45 sekundi. 

45 sekundi Plank s kružnim pokretom nogu 

Ovaj plank izvodi se na dlanovi, s ispruženim rukama, ravnim leđima i opuptenim vratom, a izvodi se tako da jednom nogom (kao u videu) radite veliki kružni pokret koji završavate iza one noge kojom se oslanjate. 

Izgleda jednostavno, ali - znate da baš i nije. 

Ako vam treba pojašnjenje ranijih vježbe, i dalje smo tu da vas podsjetimo na kvalitetnu izvedbu i vježbu uopće. 

Jer zajedno je nekako ipak lakše! 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.