Jessica Alba čeka treće dijete, a suprug je ne prestaje zvati seksi mamom

Foto: Instagram

CASH Warren i Jessica Alba očekuju treće dijete, a par je zaljubljeniji no ikad

Osim trudničkog sjaja, ima nešto u njoj čemu njen muž ne može odoljeti. Čak ju je i u medijima nedavno nazvao super seksi mamom.

"Često ostanem impresioniran njenom pojavom. Ujutro kad se budim, osupnut sam njenom ljepotom. Jednostavno je nevjerojatna", izjavio je nedavno njen dugogodišnji partner.

Par će uskoro proslaviti 10 godišnjicu braka, u kojem su dobili Honor (9) i Heaven (6), a na pitanje što sada čekaju, par se smiješi, jer ne znaju. A možda neće doznati do kraja. Možda bude iznenađenje. Što god bude, neka bude. Svima je svejedno.

"Ne patim od toga da bude sin. Imamo prijatelje koji imaju troje djece istog spola pa nekako zamišljamo da ćemo i mi tako završiti. Tko zna? No, sigurno je da se bebi apsolutno svi vesele. Cure su sada već dovoljno velike da mogu sudjelovati pa neće biti ljubomore. Uostalom, one su imale svoje godine za maženje, a sad ionako već pomalo traže malo svog prostora", spomenuo je Cash Warren, zasad jedini muškuarac u obitelji simpatične glumice. 

Beba je očito stigla u pravi čas, za još veću sretnu obitelj.

Doista, 9, 6, 0, ne zvuči kao loša kombinacija. Osim ako ste majka koja nakon rađanja želi srednje godine imati više za sebe. 

Znate na što mislimo... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.