Kylie Jenner objavila fotografije kćeri, a pratitelji joj poručili: "Prestani"

STORMI Webster je djevojčica poznata diljem svijeta koja iza sebe ima i prvu naslovnicu, a njene fotografije svakodnevno krase Instagram profil njene slavne mame Kylie Jenner.

Naime, Kylie neumorno objavljuje fotografije kćeri Stormi, a sada su joj pratitelji poručili da prestane.

Nakon što je Kylie objavila niz fotografija kćeri iz aviona na kojima mala Stormi radi popularni "duck-face" i preslatko se smije, obožavatelji se nisu mogli suzdržati da joj kažu što je ide.

"Najslađi suputnik", napisala je ispod objave.

Naravno, pratitelji su apsolutno zaluđeni objavljenom fotografijama i zamolili su Kylie da prestane objavljivati tako slatke fotografije.

"Mora prestati ovo objavljivati. Jednostavno je preslatka i to ne mogu podnijeti", "Stvarno je najslađa. Ne mogu vjerovati kako je slatka" i "Šališ se. Preslatka je", bili su samo neki od komentara.

Kylie obožava ulogu majke, a nedavno je izjavila kako priželjkuje i drugo dijete jer "vjeruje da je rođena da bude mama".

To potvrđuje i činjenica da se Kylie neprestano trudi oko Stormi pa joj priređuje nevjerojatne rođendanske zabave, a iako će tek iduće godine navršiti dvije godine, već sada planira novu zabavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.