Mama podijelila genijalan trik za sprječavanje dječjih tantruma u trgovinama

Foto: 123RF

JEDNA je pametna i snalažljiva mama pronašla jednostavan, ali genijalan roditeljski trik kako bi izbjegla dječje tantrume u trgovinama i supermarketima uoči Božića.

Budući da je blagdansko vrijeme pred nama, svaki roditelj zna da je odabir najboljih božićnih igračaka za napuniti svečane čarape i za namjestiti ispod bora za Badnjak od najveće moguće važnosti. Ipak, dok su police trgovina prekrivene primamljivim igračkama, dječji ispadi bijesa u supermarketima praktički su neizbježni.

Srećom, ova je mama podijelila genijalnu metodu odvraćanja pozornosti djeci od sloma kad su očarani igračkama i poslasticama za koje im je rečeno da ih ne smiju dobiti u ruke do 25. prosinca.

Metoda "fotografija"

Kristina Watts na Facebooku je podijelila svoj "najnevjerojatniji roditeljski trik ikada" koji uključuje jednostavno fotografiranje igračke koju vaše dijete želi.

Kristina je objasnila da će samo fotografirati svoju kćer kako drži poklon koji želi, a zatim ga "poslati Djedu Božićnjaku" da ga donese na Božić. Umjesto toga, ona sprema fotografiju u svoj telefon ili je prosljeđuje onome tko planira kupiti božićni dar za njezino dijete.

Napisavši ovaj genijalan savjet na Facebooku, dodala je: "Naši odlasci u trgovinu nekad su bili mnogo bolniji u ovo doba godine. Igračke su posvuda... i naravno da moja djeca ŽELE SVE. Naravno, voljela bih imati slatku, dobro odgojenu, skromnu, smirenu djecu, koja ne traže sve stvari... ali nemam."

Kristina tvrdi da je ova tehnika oduvijek funkcionirala. "Čarobno je. Bez suza. Bez bijesa", pohvalila se. 

Velik broj mama pohrlio je komentirati savjet, dok je još tisuće lajkalo korisnu objavu.

"Radim to stalno, a moj sin sad ima šest godina. Funkcionira savršeno", napisala je jedna, jamčeći da metoda uspijeva.

Druga je napisala: "O moj Bože! Moram to početi raditi!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.