"Od ovoga sam se naježila": Mama slučajno snimila trenutak koji joj je spasio brak

Screenshot: TikTok

CAITLIN Fladager mama je i tiktokerica koja nije imala pojma da je snimila trenutak koji joj je spasio brak. Iako je bila korak do razvoda, dirljiva snimka sve je promijenila, a sada i postala viralna.

"Moj suprug i ja bili smo tako blizu razvoda i mislila sam da nema nade. Sve dok nisam snimila ovaj video", pojasnila je Fladager.

U snimci se vidi kako sa suprugom slavi rođendan njihovog sina. Dok se okupljaju oko torte, suprug je gleda.

"Na njegovom licu mogla sam vidjeti koliku ljubav osjeća prema meni. Uhvatila sam točan trenutak u kojem sam shvatila da možemo spasiti naš brak", dodala je.

@caitlinfladager I could see the love for me all over his face. I captured the exact moment I knew we could save our marriage. #fy #marriedlife #hardwork #repost #love ♬ Still Falling For You - From "Bridget Jones's Baby" - Ellie Goulding

Zahvaljujući pogledu svog supruga i trenutku snimljenom kamerom na mobitelu, Caitlin je shvatila da ima nade za njezin brak. Danas, nakon bračnog savjetovanja, njih dvoje i dalje su u sretnom braku i imaju dvoje djece.

Snimka je oduševila tisuće

Video je skupio milijune pregleda i 4.8 milijuna lajkova. Mnogi su u odjeljku za komentare podijelili svoje reakcije.

"Gleda te kao zaljubljeni klinac", "Ovo je dragocjeno. Svaka čast što niste odustali", "Od ovoga sam se naježila", "Koliko ljubavi u njegovim očima! Divno", pisali su.

Ponekad najmanje geste mogu otkriti toliko toga. Uz puno rada i ljubavi, ovi roditelji uspjeli su oživjeti svoju ljubav i sada njihova priča nadahnjuje druge.