Pogledajte reakciju tate koji je upravo saznao da će dobiti kćer

Screenshot: TikTok

Posljednjih godina vrlo su popularne zabave otkrivanja spola djeteta, kako u svijetu, tako i u regiji. Dok je nekim roditeljima važno samo da je dijete "živo i zdravo", postoje i oni koji se razočaraju kada doznaju da će dijete koje čekaju biti spola koji nisu priželjkivali.

Međutim, jedan budući tata iz Srbije raznježio je sve svojom reakcijom na saznanje da će dobiti djevojčicu. Kada su u zrak poletjeli bijeli baloni, njemu i njegovoj partnerici ništa nije bilo jasno. No, ubrzo se iza njih pojavio ružičasti dim, što je bio jasan znak da stiže mezimica.

Tata je podigao ruke u zrak, a na njegovu licu pojavio se izraz oduševljenja. Djelovao je kao da je djevojčica sve o čemu je sanjao.

"Onda si nam došla ti. Mama i tata jedva čekaju da te zagrle", piše u opisu videa koji je postao viralan na TikToku.

"Ovako se veseli", "Svaka čast za tatu", "Bravo, tata, vidi se da si to istinski želio", "Vaša ljepotica će imati najboljeg tatu na svijetu", neki su od komentara ispod videa koji možete pogledati u nastavku.

@_sa_ra20 Onda si nam došla ti 🎀 Mama i tata jedva čekaju da te zagrle 💖 #foryou #fyp #babyshower #genderreveal #foryoupage #balkan #trending #family #baby ♬ Ljubav - Sergej Cetkovic
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.