Roditelji podijelili jezive priče koje su im djeca ispričala o svom prošlom životu

Foto: Pexels

DJEČJA mašta prilično je bujna. Tata Dan Schreiber na Twitteru pokrenuo je lavinu komentara kad je otkrio da mu je dijete reklo da je davno imalo drugu obitelj. 

"Zanimljiv razgovor prije spavanja s mojom trogodišnjakinjom večeras: ‘Tata, ja sam davno imala obitelj. Moja mama se zvala Sochi, a ja sam se zvala Anke, ali onda sam umrla i sad sam s tvojom obitelji.’ U svakom slučaju, ako me netko treba, čistit ću ostatak noći hlače u koje sam se usrao", napisao je.

Nakon što je Schreiber objavio svoju priču na internetu, i drugi roditelji su se javili sa sličnim ispovijestima koje su im djeca ispričala o svom prošlom životu. U nastavku donosimo neke od njih.

"Kad je bio mali, moj sin nikad nije volio da mu se režu nokti na nogama. Posivio bi i tresao se. Imao je napadaje panike. Rekao je da je to zbog toga što je bio vojnik kojem su čupali nokte na nogama."

"Jednom kad je moj sin imao tri godine, plesali smo, a on je stavio svoja stopala na moja i rekao mi: ‘Mama, sjećam se da sam ja bio velik, a ti mala i tako smo plesali.’ Jedina osoba s kojom znam da sam tako plesala je moj djed."

"Mama i sestra su se vozile s mojim nećakom u taksiju. Pokazao je na trgovinu s nakitom kraj koje su prolazili i rekao: ‘Kad sam bio velik, bio sam vatrogasac i išao sam u ovu trgovinu za kućne ljubimce.’ Stariji vozač taksija umalo se sudario. Rekao je da je tu doista bila trgovina za kućne ljubimce kad je bio dijete."

"Najstrašnija stvar koju sam ikad doživio je kad smo se vozili i sin mi je rekao: ‘Tata, pogledaj sve ove ljude!’ Ljudi nije bilo, ali smo prolazili kraj groblja."



"Moj sin je s otprilike četiri godine rekao da je prvo rođena njegova sestra, onda beba koja je nestala, a onda on. Nitko od njih nije znao da sam između prvog djeteta i njega doživjela spontani pobačaj."

"Mi smo kćeri dali nadimak sablasna nakon što smo imali prometnu nesreću u kojoj nitko nije ozlijeđen. Ostala je potpuno mirna i objasnila nam da joj je prijatelj rekao da će se to dogoditi i da ćemo svi biti dobro."

"Imao sam djeda koji se zvao James, a umro je prije nego što sam rođen. Kad sam imao tri godine, listali smo neke fotoalbume i rekao sam mami: ‘To je moj djed Jim! Čita mi priče po noći.’ Mama je bila histerična narednih par dana."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.