Srpska dizajnerica prodaje trenirke s natpisima koji vrijeđaju slabovidnu djecu

RODITELJI su bijesni na dizajnericu Dijanu Radonjić zbog njezine nove kolekcije odjeće.

Radonjić, koja stoji iza linije DiLine, osmislila je kolekciju trenirki s različitim natpisima, a zbog jednog je mnogi kritiziraju.

"Lepša sam od tebe ćorice", stoji na bijeloj trenirci koju je napravila u veličini za djecu i odrasle te ju je i sama odjenula. Na Instagramu je objavila priču u kojoj se tome smije sa svojim malodobnim kćerima i tako zapravo reklamira kolekciju namijenjenu djeci.

"Jako me potreslo kad sam ovo vidjela. Imam 22 godine, a naočale nosim punih 18 godina i da, ja sam bila jedna od tih koja je jedina u razredu nosila naočale. To automatski znači prozivanje i provokacije. Hvala Bogu pa iza sebe imam tvrđavu od obitelji koja me hrabrila i podržavala. Čak je i učiteljica zbog mene organizirala radionicu na kojoj je ostaloj djeci objasnila koliko su naočale bitne za mene, nakon toga provokacije su nestale… Ali ostane to urezano u srcu nekako. Ova novokomponirana mama je ovim potezom prešla svaku mjeru, možda nemam pravo, ali dajem sebi slobodu da to kažem", komentar je jedne osobe koji je objavljen na Twitteru.

"Slomiš se učeći djecu da su razlike u redu, da nitko nije savršen i taman kad misliš da ima nekog napretka, iskoči ova žena s takvim natpisom. Katastrofa", kaže druga.

Inače, ovu dizajnericu mnogi pamte po izjavi da postporođajna depresija ne postoji, a sada će je upamtiti po liniji trenirki kojima vrijeđa djecu, i to slabovidnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.