Ulje kanabisa i meditacija: Kim Kardashian organizirala neobično darivanje bebe

Foto: Instagram

REALITY zvijezda Kim Kardashian i njen suprug Kanye West uskoro će postati roditelji četvrtog djeteta. Dječaka će na svijet donijeti surogat majka, a termin porođaja se opasno približava pa su proteklog vikenda okupili prijatelje na zabavi darivanja bebe. 

Iako takve zabave inače obiluju preslatkim ružičastim ili plavim detaljima, ovisno o spolu djeteta, Kim Kardashian odlučila se za nešto drugačije pa je za temu odabrala ulje kanabisa i meditaciju.

“Polako ludim jer beba stiže za otprilike dva tjedna i nisam mogla zamisliti bolji način da proslavimo, osim uz malo ulja kanabisa”, rekla je okupljenim gostima među kojima se bile njena mama Kris Jenner, sestra Kourtney Kardashian te prijateljice Chrissy Teigen, Paris Hilton, Larsa Pippen, Jen Atkin, Olivia Pierson i Natalie Halcro.

Zabavi su se pridružile i njena kći North West i nećakinja Penelope Disick.

“Mislim da će biti cool. Postignimo zen fazu ove subote. Mislim da je besmisleno četvrti put organizirati zabavu darivanja djeteta, ali ludim jer ću po četvrti put postati majka. Zato uzmite malo ulja”, poručila je Kim.

Već ranije ovog mjeseca, 38-godišnja Kim je pojasnila da želi zabavu koja će joj pomoći umanjiti stres uoči rođenja četvrtog djeteta.

“Planiram i ceremoniju čaja uz kristale i alkoholna pića jer mi nismo trudne”, rekla je za E! News pa pojasnila da takve zabave smatra korisnim u slučajevima poput njenog kada dijete na svijet donosi surogat majka.

“Moja djeca su vidjela da ljudi dolaze i shvatili da stiže nova beba”, prisjetila se nakon zabave darivanja trećeg djeteta koje je također rodila surogat majka.

Kim Kardashian majka je petogodišnje North, trogodišnjeg Sainta i 15-mjesečne Chicago.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.