VIDEO Nije li ovo najtiši porod ikada?

Screenshoot: Facebook

MAME, jeste li vi vikale za vrijeme svog poroda? Je li vaša bol bila toliko neizdrživa da ste morale vrištati i tako barem malo ublažiti bol i patnju koju ste osječale za vrijeme poroda? Nekako vjerujemo da jeste i zato je ovaj video postao svojevrsna senzacija kakva se rijetko viđa. 

>>>Ovako Norvežanke rađaju u kadi - predivno<<<

Porod boli, tu sumnje nema, no svatko se sa svojom boli nosi na svoj način, a ova mlada mama pokazala je da rađanje može biti i više nego mirno i dostojanstveno. Tijekom cijelog poroda Audra je bila iznimno smirena i tiha, osluškivala je svoje tijelo i tiho podnosila bolove. Rodila je inače u miru svoga doma, u kadi, u prisustvu supruga i babice Lise Marie Sanchez Oxenham koja je imala slobodne ruke da snimi najvažnije trenutke dolaska na svijet Audrine bebe. I ona sama ostala je iznenađena Audrinom unutarnjom snagom da s toliko spokoja i hrabrosti doslovno sama porodi svoji bebu, bez tuđe pomoći, bez vriskova, bez suza... sve dok nije ugledala svoju bebicu.

>>>Jeste li ikada vidjeli bebu rođenu u netaknutom vodenjaku<<<

Tek je tada dozvolila samoj sebi da konačno otpusti svoje emocije i svoju bol koju je trpjela tijekom rađanja.

>>>Uopće ne iznenađuje što je ovaj porod vidjelo preko 54 milijuna ljudi<<<

"Ovako nešto u svojoj karijeri još nisam vidjela. Ovakvu snagu može imati samo majka. Bilo je to predivno iskustvo koje bi svijet trebao vidjeti - da se vidi kako rađanje može biti savršeno dostojanstveno. Da se vidi kolika je stvarna snaga žene. Uživajte u ovom dirljivom video jednog sasvim neobičnog poroda.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.