Voditelj objavio video tantruma svog sina zbog keksa koji će razumjeti svi roditelji

TANTRUMI ili izljevi bijesa uobičajena su pojava kod male djece koja još uvijek ne znaju kako na smireni način rješavati vlastite frustracije ili se nositi s drugim negativnim emocijama. S njima su dobro upoznati svi roditelji, a jedan od njih je i poznati voditelj Andy Cohen koji je na svom Instagram profilu nedavno podijelio snimku tantruma svog sina, i sve to samo zbog jednog keksa.

Kako je otkrio u objavljenom videu, razlog neutješnog plakanja bio je taj što je njegov sin morao podijeliti komadić keksa sa svojom mlađom sestrom Lucy. "Znači, plačeš jer sam ti dao keks? Zato plačeš?" pitao ga je Andy. "Zato što sam otrgnuo komadić za Lucy kako bi ti to podijelio s njom? Pa, mislim da je lijepo da dijeliš. Kada ona bude imala keks, i ona će ga sigurno podijeliti s tobom.''

Unatoč pokušajima da nekako smiri situaciju, njegov sin i dalje je plakao sve dok voditelj nije zaključio da bi možda bilo najbolje da mu uopće nije ni dao keks. ''Nisam ti niti trebao dati keks, možda se nijedan od ovih problema ne bi dogodio", na kraju je rekao. Snimka je u kratkom vremenu postala viralna, a mnogi roditelji prepoznali su se u njoj.

''Ah, ti divni tantrumi. Nimalo mi ne nedostaju'', samo je jedan od mnogih komentara.