Fashion.hr Cruise Collection: Aleksandra Dojčinović i natjecatelji LIFT-a predstavili svoje kolekcije

Foto: Press Foto

RAZNA MODNA uzbuđenja sinoć su dočekala uzvanike ovogodišnjih cruise revija u produkciji Fashion.hr-a.

Okrugla pista našla se u sredini šarmantnog Trga kralja Tomislava u Zagrebu te stvorila zaista čarobnu platformu za prikazivanje modnih kolekcija poznatih i manje poznatih hrvatskih dizajnera.

Prva večer bila je posvećena mladim nadama, finalistima natječaja LIFT koje su pred publikom i modnim znalcima jučer predstavile svoje najbolje kreacije.

U žiriju su se našli Ivica Skoko, Ivan Tandarić, Aleksandar Šekuljica te glavna urednica portala
Fashion.hr Mija Dropuljić i direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić, koji su pomno proučili radove 7 finalista i odabrali pobjednika.

Za prvo mjesto borili su se Nevenka Buzov, Jasmin Đenčić, Marko Feher, Suzana Koprivnjak, Matea Stubičar, Ivana Udiljak i Valinea Vinger, a titulu pobjednice LIFT natječaja za 2015. godinu i mogućnost nastupa na sljedećem tjednu mode FASHION.HR osvojila je Suzana Koprivnjak.

Svoju novu kolekciju na samom je kraju večeri predstavila i slavna hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je i cruise kolekciji ostala vjerna svom damskom stilu. U fokusu su ružičasta, neonski zelena i žuta boja, a kao glavni detalj ljeta, Aleksandra predlaže ljupke šeširiće u ženstvenim nijansama.

Fotke s revija svih dizajnera pogledajte u našoj galeriji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.