Fashion.hr Cruise: Započela čarobna modna rapsodija u samom centru Zagreba

Foto: Josipa Uzelac, Press Foto

PREDIVAN zagrebački Tomislavac sinoć je poslužio kao scenografija za zanosnu modnu priču.

Naime, u samom centru Zagreba započelo je dvodnevno modno događanje - predstavljanje ovogodišnjih cruise revija dizajnera Fashion.hr-a.

Na zaista impresivno dotjeranom Trgu kralja Tomislava, večer je otvorila vrckasta Mila Elegović koja je publici predstavila pjesme za svog prvog albuma "Kradljivica srca".

Mikrofon je zatim preuzela legendarna zagrebačka grupa "XL" koja je revije pratila svojim zanosnim live izvedbama popularnih pjesama. 

Aleksandra Dojčinović predstavila je cruise kolekciju u svom prepoznatljivom, damskom stilu. U cruise kolekciji Aleksandre Dojčinović nalaze se pretežno haljine, a zahvaljujući bogatoj ponudi slavne dizajnerice, svaka žena u njoj može pronaći nešto za sebe - ovisno o tome preferira li uske koktel haljinice, minice sa zavodljivim volanima ili pak lepršave plisirane modele. Hit materijal za poznatu dizajnericu ove je godine čipka od koje je izrađen veći dio sinoć predstavljenih modela.

Revija branda 2B by Boris Banović donijela je pregršt zanimljivih cruise modela za muškarce i žene. Jednostavne linije i laskavi krojevi provlače se kroz ženske modele među kojima obožavateljice popularnog Banovića mogu pronaći pravi outfit za svaku priliku - bilo da se radi o neobaveznom dnevnom druženju, romantičnoj šetnji po nekoj atraktivnoj lokaciji ili glamuroznoj ljetnoj zabavi. Pomalo strogim suknjama i haljinama u kombinaciji bež i žute boje suprotstavljaju se lepršave dugačke suknje i haljine posute cvjetnim motivom. Frajerima Boris nudi udobne pamučne hlačice u različitim kombinacijama boja koje mogu kombinirati s košuljama, pamučnim majicama ili ih pak nositi s golim torzom.

Young@Squat donio je najviše uzbuđenja na atraktivnu modnu pistu Fashion.hr-a te predstavio apsolutno neočekivanu cruise kolekciju. Mračni, no izrazito zanimljivi modeli namijenjeni su ženama i muškarcima koji obožavaju eksperimentirati, a onima koji žude za pravom "ljetnom modom", brand nudi interesantne komade u narančastoj boji i boji breskve. Jedan od najzanimljivijih komada svakako je crni muški T-shirt s bijelim perlama na ovratniku!

Večer je završio Ivica Skoko s raskošnom kolekcijom u gipsy stilu. Cvjetni materijali ove su godine osnovica cruise kolekcije popularnog hrvatskog dizajnera, a sinoć je Skoko bio i jedini kreator koji je predstavio badiće. Obožavateljice "Skoko stila" na svoja će ljetna putovanja krenuti odjevene u dugačke ciganske suknje, raskošne lepršave haljine te romantične ogrtače koji pristaju uz nove bikinije ovog dizajnera.

Psst! Fotografije s revija pogledajte u našoj galeriji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.