IKEA razveselila novinare doručkom i ranim shoppingom!

Foto: Hina, Index

PRVI hrvatska IKEA  jutros je otvorila vrata odabranim novinarima i fotografima te ih ugostila na prostoru velikom oko 38 tisuća četvornih metara.

U raskošnoj zagrebačkoj IKEA-i, posjetitelje je dočekalo ljubazno osoblje, ali i doručak s kanapeima, napicima i kavom iz restorana u kojem će se kupci moći odmarati nakon shoppinga.

Nakon doručka uslijedila je kratka prezentacija s ključnim podacima o shoppingu u prodajnom centru IKEA, ali i sa zanimljivim detaljima iz istraživanja zbog kojih su čelnici IKEA-e i odlučili što će ponuditi hrvatskom tržištu.

Tako smo doznali kako Hrvati najčešće žive u stanovima od pedesetak kvadrata, najčešće s jednom osobom koja može biti partner ili cimer te kako preferiraju moderan namještaj i trendi uređenje. Izuzetno su nam važni i balkoni, no čelnicima tvrtke bila je zanimljiva činjenica da na terasama i balkonima ne uživamo samo u kavici i sunčanju već trebamo i prostor za skladištenje kako bi spremili - zimnicu!

Na radost brojnih uzvanika, nakon prezentacije IKEA je ponudila jutarnji shopping pa su mnogi tako bez gužve i strke obavili prvi shopping!

Zagrebačka IKEA vrata službeno otvara 21.08.2014.

Psst! Hit komade iz IKEA-e po izboru naše redakcije pogledajte sutra na Index Rougeu!

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.