Miley Cyrus pokazala guzu na naslovnici V Magazinea

Foto: V Magazine

PJEVAČICA Miley Cyrus posljednjih se mjeseci udomaćila na naslovnicama modnih časopisa. Ovog puta osvanula je na onoj V Magazinea.

Prošli tjedan mogli smo ju vidjeti na naslovnici britanskog časopisa Elle u crno-bijeloj kombinaciji, a sada je za V Magazine Miley pokazala još malo više sebe, čime je svima dala do znanja da je "Hannah Montana" vrijeme daleko iza nje. Na jednoj fotki mlada je pjevačica i glumica otkrila i možda malo, hmm, previše.

"Promijenila sam se, bit ću drugačija i radit ću što god želim. Odrezala sam svoju dugu kosu, promijenila stil i nikad nisam požalila", otkrila je u intervjuu.

Miley je i progovorila o svojoj turbulentnoj vezi s ljepotanom Liamom Hemsworthom izjavivši: "Nisam stalno doma s njim. Voljela bih da jesam, ali mi puno radimo. Ja snimam novi album, on filmove, iako bi oboje radije bili doma i uživali zajedno. Mnogo sam uložila u ovaj projekt i ništa ne bi mogla staviti ispred toga", prenosi International Business Times.

Iako su posljednje slike daleko od čednih, Miley je zaključila: "Zvijezda je netko tko ne treba skidati krpice sa sebe da bi bio seksi. Seks prodaje, ali bolje je pronaći neki drugi način kako se istaknuti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.