Na Index Rougeu pratite live stream revije vjenčanica Hippy Garden Bridal Couture!

Foto: Press Foto

OVOG ČETVRTKA, poznati modni brand Hippy Garden proslavit će 15. rođendan na glamurozan način.

U čarobnoj vilinskoj šumi u koju će se pretvoriti interijer Umjetničkog paviljona u Zagrebu, Hippy Garden će organizirati rođendansku proslavu koju će začiniti revijom unikatnih vjenčanica Hippy Garden Bridal Couture!



Renomirani modni brend Hippy Garden, na čelu s dizajnericom i kreativnom direktoricom Đurđicom Vorkapić predstavit će ženstvene vjenčanice, izrađene prema visokim postulatima mode, s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv već dugi niz godina.



"Nakon našeg prvog profesionalnog modnog performansa 11.9.2005. godine bilo je inspirativno upravo taj datum odabrati za 15. obljetnicu. U tom naumu uvelike su nam pomogli zagrebački Umjetnički paviljon i grad Zagreb koji su prepoznali ne samo naš modni izričaj, već i onaj visoko umjetnički koji stoji iza našeg stvaralaštva. Promišljanjem o vjenčanici kao ikoni ljubavi, stvorili smo Zorku – ranojutarnju vilu zore i odlučili ovu rođendansku modnu reviju pretvoriti u bajku,“ rekla je Đurđica Vorkapić.



Ekskluzivno događanje u režiji Hippy Gardena započinje u četvrtak 11.09.2014. točno u 19:15 sati, a izravnu snimku revije možete pratiti na Index Rougeu!



Psst! Voditeljica će biti Mila Horvat, a glazbenu podlogu napravit će violončelist Stanislav Kovačić te jazz artistica Artemija Stanić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.