Ne propustite: Regionalni sajam mode ZONA 45 u centru Zagreba otvoren je još samo danas

Foto: Press

JOŠ samo danas imate priliku posjetiti najveći sajam mode u regiji ZONA 45, u samom središtu Zagreba.

U samom središtu Zagreba, točnije na Trgu bana Josipa Jelačića, ovog petka otvoren je najveći regionalni sajam mode ZONA 45, na kojem će svoje radove predstaviti više od 100 izlagača.
 
Vodeći modni brendovi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine okupili su se na jedinstvenoj modnoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, a posjetitelji će tijekom sajma moći vidjeti brojne modne novitete i vrhunski dizajn u najnovijim kolekcijama odjeće, nakita, cipela i torbica. Svojim gostovanjem u srcu metropole, tijekom tri dana, sajam će zagrebačkoj publici i inozemnim gostima pružiti kreativan modni doživljaj i bogatu ponudu po iznimno povoljnim cijenama. Uz to, posjetitelje će privući i modne revije, zanimljiva popratna događanja te prezentacije noviteta iz modne i beauty industrije, a očekuje se da će njihov broj premašiti prošlogodišnje brojke od gotovo 70 tisuća ljudi.
 
Osim modne osviještenosti sajam svake godine promovira i humanitarno djelovanje. Tako je ove godine proslavljena dizajnerica Aleksandra Dojčinović dizajnirala majicu čijom će se prodajom prikupljati sredstva za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. 
 
Po svoju dozu modnih noviteta došle su i brojne poznate osobe: Petra Nižetić, Marijana Batinić,Anica Kovač, Marija Borić, Tihana Harapin Zalepugin, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Monika Mihajlović, Ivica Pucar i mnogi drugi.
 
Sajam možete posjetiti još samo danas, 11. svibnja, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.