Plesom do savršene linije i samopouzdanja

PLES je najzabavniji način za postizanje savršene figure, bilo da se radi o trbušnom plesu, latinoameričkim plesovima ili o plesu za vrijeme izlaska u noćnom klubu. On izgrađuje tijelo i jača tonus mišića te pomaže sagorjeti masnoće.

Za seksi liniju, dovoljno je tri puta tjedno po 20 minuta prepustiti se ritmovima i plesati. Na taj način poboljšat ćeš cirkulaciju i ubrzati puls, a tvoje će tijelo poprimiti ljepši oblik. Plesati možeš na nekom tečaju ili u privatnosti svoje sobe, bitno je samo da plešeš duži period vremena. U jednom satu možeš izgubiti oko 350 kalorija a ako se odlučiš na cijelu večer plesa možeš potrošiti i do 1200 kalorija.

Uz brze plesove poput hip hopa i jazz plesa brže ćeš potrošiti kalorije, a sporiji plesovi se fokusiraju na oblikovanje određenih mišića. Trbušni ples jača mišiće trbuha i zdjelice, a ples na šipci poznat kao S-faktor, ime je dobio po obliku tijela (u obliku slova S) koje ćeš uz savršeno oblikovane mišiće nogu i ruku, imati nakon nekog vremena bavljenja ovim plesom. 

Uz ovaj zabavni način vježbanja tvoje tijelo postaje gipkije a razina energije se znatno podiže. Ples je također odličan za borbu protiv stresa i nezadovoljstva. Istraživanja pokazuju da ples pomaže u zbližavanju s partnerom ukoliko upišete tečaj zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.