Povratak starim navikama: Chris Brown i za vrijeme rehabilitacije tulumari?

Foto: JLP

AKO ste se pitali zašto već neko vrijeme od Chrisa Browna ni traga ni glasa, to je zato što je još uvijek na rehabilitaciji.

Ovog ponedjeljka problematični pjevač ponovno je uspio izbjeći zatvor, no sudac mu je odredio zadržavanje na rehabilitaciji zbog nasilničkog ponašanja, koje ga je i dovelo do svega toga. U nizu incidenata, koji su krenuli od 2009. godine i skandala s Rihannom, Chris se nekoliko puta potukao u javnosti, vrijeđao, crtao grafite te razbio mami prozor od auta usred burne rasprave.
 
Iako su odgovorni zadovoljni njegovim napretkom i dobrim ponašanjem, još uvijek to nije dovoljno. "Chris se još uvijek navodi kao potencijalna opasnost za društvo", prenosi TMZ.
 
No, bez obzira na to, reper je u utorak našao vremena i za zabavu. Dobio je slobodno za sastanak s odvjetnikom, a na povratku je svratio na zabavu prijatelja i pjevača Treya Songza. Navodno se zadržao nešto više od 10 minuta, a svratio je jer je mislio da se radi o dobrotvornoj zabavi. Nije popio ni kap alkohola, a cijelo vrijeme ga je pratio zaposlenik rehabilitacijske klinike.
 
Podsjetimo, Chris je na rehabilitaciji od studenog prošle godine, nakon što su on i njegov zaštitar slomili nos nepoznatom muškarcu u fizičkom obračunu. No, bez obzira na njegovo nasilničko ponašanje, uz njega je i dalje njegova djevojka Karrueche Tran.
 
Je li to mladi pjevač počeo izbjegavati odredbe suda ili je doista mislio da dolaskom na tulum čini dobro djelo? Eh, Chris...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.