Pripreme za ulogu Christiana Greya: Jamie Dornan obilazio seks tamnice i gledao akciju

Foto: Screenshot Youtube, Tumblr, Getty

AKO si mislila kako je Jamie samo došao na set i uživio se u ulogu sadistički nastrojenog Christiana, pogriješila si.

Jamie Dornan dobio je najpoželjniju mušku ulogu nadolazeće godine, i to onu bogatog sexy biznismena Christiana Greya, glavnog lika popularnog romana "Fifty Shades of Grey".
 
Čak i cure koje nisu pronašle vremena za čitanje ove erotske trilogije, znaju kako Christiana napaljuje sado-mazo seks te da u svom penthouseu ima "crvenu sobu boli", s raznim igračkama i napravama. Kako to očito nije Jamiejev način vođenja ljubavi sa suprugom, zgodni glumac negdje je drugdje morao pronaći inspiraciju. I našao ju je i to u jednoj seks tamnici, koju je posjetio, a o svom iskustvu raspričao se za Elle UK izdanje za veljaču 2015. godine.
 
 
"Napravio sam cijelo malo istraživanje. Došao sam tamo, ponudili su mi pivo, a zatim mi je jedna domina pokazala što se radi s onima koji vole takav seks, točnije s dvoje takvih. Rekao sam im da sam svjestan da im ovo ne plaćam, ali da očekujem show. Bilo je to zanimljivo poslijepodne. Kasnije sam otišao ženi i kćeri, no imao samo dugo tuširanje, prije nego sam ih dotaknuo", iskreno je priznao Jamie.
 
Seks tamnica nije bila jedina Jamiejeva priprema. Još ranije ove godine, Jamie je za The Guardian priznao kako je postao vrlo vješt u radu s rukama. "Postoji nekoliko klasičnih čvorova, koje sam savladao i dobro sam ih iskoristio u posljednje vrijeme. No, volio bih raditi posao u kojem ne moram vezati ženu za krevet."
 
Ah, sad kužimo, Jamie je "dobrica" u krevetu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.