Stigli Anini rezultati s testa intolerancije na hranu!

Foto: Josipa Uzelac

NAŠA Ana na samom je početku programa "Do savršene figure uz Index Rouge" napravila test intolerancije na hranu, a rezultati koji su stigli iznenadili su i nas i nju!

Što kaže naša stručnjakinja Olja Martinić:

Prilikom našeg prvog susreta s prijavljenim kandidatkinjama za program korekcije mase istakla sam kako je najvažnije ustanoviti model prehrane koji odgovara osobi, tj. pristupiti individualnom planu prehrane. Odlučila sam kako Ani trebamo izmjeriti intoleranciju na hranu. Poliklinika Analiza iz Splita ima organizirano uzimanje uzoraka krvi u gradu gdje Ana živi. Odlučili smo napraviti vrlo širok spektar tj. test intolerancije na više od 200 namirnica. Rezultati koje smo dobili potvrđuju kako je za Anu najbolji odabir upravo ova opsežna analiza. Ana se može svrstati u osobe sa vrlo visokom intolerancijom kada je u pitanju izmjereni intenzitet, ali i broj namirnica!

Za početak mora isključiti sve namirnice koje su od animalnih mlijeka osim mozzarelle. Kod ugljikohidrata je potrebno znatno promijeniti navike jer namirnice koje su uobičajene iz ove skupine nisu za nju poželjne. Kod orašastih plodova ustanovljena je podnošljivost oraha što je dovoljno kako bi se zadovoljile potrebe po ovoj skupini....

Poliklinika Analiza www.poliklinika-analiza.hr ističe korist ovih pretraga i kada je poboljšanje zdravlja u pitanju. Njihova iskustva sa korekcijom mase kod osoba koje su imale intoleranciju na hranu su jako pozitivna, a kako će se osjećati naša Ana otkrit ćemo zajedno. Rezultati testa intolerancije na hranu Žugaj Ane su tu, a prilagodba jelovnika je već najavljena....

Što kaže naša Ana:

Za sada nije tako teško i komplicirano...Ima puno stvari koje volim jesti, i koje će mi biti teško izbaciti, ali potrudit ćemo se kako bi rezultati bili vidljivi i dugotrajni. S planom prehrane bit će lakše izbaciti stvari koje ne bih smijela jesti!

Kako izgledaju rezultati s Aninog testa na intoleranciju, pogledajte ovdje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.