Antonija Blaće prošetala gradom u haljini koja jamči poglede

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

VODITELJICA Antonija Blaće snimljena je danas u šetnji gradom sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem i njihovim psom Čarlijem. Sretna obitelj ukrala je sve poglede u gradu, ponajviše zahvaljujući Antonijinoj haljini u kojoj nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Riječ je o takozvanoj smock haljini, prepoznatljivoj po voluminoznoj silueti koja ne prati liniju tijela te mu samim time ni ne laska. Ipak, modni svijet je ove godine odlučio zanemariti činjenicu da takve haljine nikome ne stoje pa su se još na proljeće izdvojile kao jedan od najpoželjnijih komada koji u ormaru ima gotovo svaka poznata modna Influencerica s Instagrama.

Antonija je odabrala model s naramenicama i u bijeloj boji koja joj je osigurala sve poglede, a voluminoznu haljinu je iskombinirala sa svijetloružičastim tenisicama i složila jednu od najpopularnijih ljetnih kombinacija.

Look je upotpunila pletenom torbom koja je kombinaciji podarila ljetni izgled te neizbježnim modnim dodatkom za ovo doba godine - sunčanim naočalama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.