Bojana Gregorić, Jelena Veljača i Iva Balaban sinoć su blistale poput dragulja

Foto: John Pavlish

SLAVNE dame sinoć su blistale poput dragulja.

Sinoć je u centru Zagreba održan luksuzni event.
 
 
Dolazak na isti nisu propustile ni brojne poznate Hrvatice, kao što su glumica Bojana Gregorić Vejzović, spisateljica Jelena Veljača, voditeljica Nevena Rendeli te lijepa Iva Balaban, koja se odlučila za nešto posebniji styling.
 
 
Bojana Gregorić još jednom je pokazala kako izgleda bolje nego ikad, u čipkastoj, plavoj haljinici te nude štiklama, dok se Jelena odlučila za nježno rozu čipku na trendi maxi haljini, koju je iskombinirala na čizmice od brušene kože.
 
 
Iva Balaban pokazala je zašto je već godinama na listi najbolje odjevenih Hrvatica, a zasjala je u crnoj haljini s puf rukavima i šljokicama te trendi kožnim čizmama.
 
Za crno se odlučila i Nevena Rendeli, kojoj bračni život itekako godi, kao i trčanje u kojem se pronašla, jer voditeljica izgleda bolje nego ikad, a svoju je liniju istaknula haljinicom s čipkastim rukavima i bijelim ovratnikom, dok je izgled upotpunila crnim čizmama na vezanje.
 
 
Među uzvanicima je bila i glumica Vanda Winter, koja se odlučila za elegantnu, crnu haljinu, koja je sakrila njezin trudnički trbuščić.
 
 
Koja vam je slavna Hrvatica posebno blistala sinoć?
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.