Brow Bar: Otvorena ružičasta oaza za uređivanje obrva u centru Zagreba

Foto: Press Foto

TREND lijepo dotjeranih, punih obrva ne izlazi iz mode, zahvaljujući slavnim ljepoticama kao što su Cara Delevingne, Kylie Jenner, Barbara Palvin i druge.

Žene i djevojke koje žive u Zagrebu sada su dobile odličnu beauty destinaciju u centru Zagreba, u kojoj se mogu opustiti u predivnom ružičastom interijeru i uživati u profesionalnom uređivanju obrva.

Riječ je o prvom hrvatskom Brow Baru specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva s koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije, a koji je otvorila Manuela Picard.



"Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodom – vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti. Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje upravo u Brow Bar-u stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu.", poručuju iz Brow Bara.



Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati. Osim obrva ovim načinom uklanjaju se dlačice na nadusnicama, bradi i licu, a njegova prednost je što se dlačice uklanjaju iz korijena. Ova metoda radi se s posebnim koncem od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski učinak. Prilikom tretmana ne koriste se nikakvi drugi proizvodi stoga je nakon tretmana koža nježnija i glađa.


 

Manuela Picard – lider je thearding metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njenu ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienne Miller, Christine Bleakley,  Andree Corr, Lilly Cole...

Manuela i njen tim Manuela Picard Beauty svakako već godinama uspješno se brinu o obrvama brojnih zadovoljnih žena, a to potvrđuje brojka od 2.000 uređenih obrva svaki mjesec.

Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, make up kao i depilaciju cijelog tijela.



"Brow Bar je zamišljen kao Walk In usluga za grooming tj. uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima sa užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed. Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled.U Brow Baru nudimo i bojanje obrva i Microblading (kod nas popularno Japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni make up koji traje 1- 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili previše dugotrajnog čupanja.", izjavila je Manuela.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.