Cantina: U srcu Zagreba otvorena nova meka za sve ljubitelje talijanske kuhinje

Foto: Press Foto

PRIJE nekoliko dana, Zagreb je postao bogatije gastro odredište za jedan potpuno novi koncept restorana – urbanu trattoriju Cantinu.

Zanimljiva Cantina otvorena je u sklopu Importanne Galerije, a zapravo se radi o novom konceptu restorana, koji nudi kvalitetu obroka na razini restoranske usluge, ali s nešto jednostavnijim menijem u smislu raznovrsnosti ponude, kako bi se obroci mogli pripremati od svježih namirnica na brz i jednostavan način.
 
 
Ovaj će koncept posebno razveseliti one, koji zbog užurbanog dnevnog rasporeda, svoj obrok žele ili moraju pojesti kod kuće ili u uredu, jer Cantina nudi brz i jednostavan take out.
 
Cantina nudi tradicionalna talijanska kulinarska jela, koja talijanski Chef Roger Nordio priprema pred očima svih znatiželjnika, s obzirom da je kuhinja sastavni dio restorana.
 
 
A uz ukusne sireve iz raznih talijanskih regija, odlično će pasati i neizostavna vina iz tradicionalnih talijanskih sorti, koja će zadovoljiti svačiji ukus.
 
Tako je Zagreb postao bogatiji za još jedno mjesto, na kojem možeš provesti mirnu večer s prijateljicama ili s dečkom na romantičnom spoju.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.