Charlize Theron prvi put iskreno progovorila o najtežim trenucima u životu

Foto: Splash, Instagram

JUŽNOAFRIČKA glumica zvijezda je svibanjskog izdanja poznatog modnog časopisa.
 
Charlize Theron pokazala je da i u 42. godini izgleda fenomenalno na naslovnici i unutar stranica novog Ellea, a u intervjuu za časopis dotakla se jedne bolne teme iz prošlosti.
 
Lijepa glumica danas je majka dvoje posvojene djece za koje kaže da su joj najveća sreća u životu, no da bi postala majka Charlize Theron morala je proći kroz razne poteškoće o kojima je sada prvi put otvoreno progovorila. Njen proces posvajanja nije tekao nimalo glatko, a najteže od svega bilo joj je kada nije uspjela posvojiti dijete uz koje se vezala.
 
 
"Proces posvajanja me psihički iscrpio. Najteže mi je bilo kada sam prvi put predala zahtjev. Vezala sam se za jedno dijete i nadala se da će sve dobro završiti, a na kraju je sve propalo. To me emocionalno dotuklo", ispričala je glumica i samohrana majka 6-godišnjeg Jacksona i 2-godišnje August te je otkrila i da ne žali što nema biološku djecu.
 
 
"Ne vidim nikakvu razliku u odgajanju biološke i posvojene djece i mislim da ništa ne propuštam. Oduvijek mi je bilo žao djece koja žive u sirotištima zbog čega je posvajanje bio moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezama. To su znali i svi moji partneri", ispričala je plavokosa ljepotica koja u životu baš i nije imala sreće u ljubavi. 
 
 
Sina je posvojila 2012., a kćer 2015. godine te se, za razliku od većine slavnih mama, o njima brine sama i nema cijeli tim dadilja, a u pomoć joj ponekad priskače njena mama Gerda i susjeda imena Maritz. 
 
"Imala sam loših dana i griješila sam, a i moja djeca ponekad su znala biti nemoguća. Puno je to za podnijeti, pogotovo kada ste sami, ali nikada zbog toga nisam požalila," zaključila je Charlize.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.