Cup&Cake: Simpatična zagrebačka slastičarnica puna britanskih iznenađenja

Foto: Josipa Uzelac, Instagram

AKO obožavate čitati i gledati pustolovine detektiva Sherlocka, Poirota i Miss Marple te ludujete za vijestima o engleskoj kraljevskoj obitelji, svakako navratite u lokal "Cup&Cake" u Vlaškoj 45 u Zagrebu.



Ovdje ćete u intimnom ugođaju moći popiti čaj iz bogatog izbora finih okusa te isprobati "engleske klasike" kao što je Victoria Sponge, slavni biskvit s kremom koji se u Velikoj Britaniji tradicionalno jede uz čaj u 5.



Uz prepoznatljive britanske slastice, možete iskušati i neodoljive slatke kreacije kao što su Baileys Cheesecake, popularna torta Sherlock ili pak fine tortice s mrkvom.



Važno je napomenuti kako se sve radi bez umjetnih sastojaka uz tek povremeno korištenje želatine koja je u slastičarskom poslu neophodna.

"Ne pravi se Englez, uđi na kolače", piše na staklu ovog elegantno uređenog lokala koji vode 2 poduzetnice, Stella Fortuna i Monika Kos.



Uz već ustaljenu, zagrebačku klijentelu, u "Cup&Cake" rado zalaze i turisti, ali i Britanci koji žive u Zagrebu ili se ovdje nađu u prolazu, otkriva nam Stella.



Cure će uskoro otvoriti i terasu pa ćete sa svojim Sherlockom u rukama moći uživati na zagrebačkom suncu, a bacile su se i na vjenčanja i evente, za koje su također pripremile posebna iznenađenja s britanskim štihom.



Jedno od kreativih rješenja za vjenčanja iz "Cup&Cakea" je prekrasna torta Marchesa, inspirirana čarobnim haljinama tog popularnog modnog branda.


 

Uz stalnu ponudu, svake sezone ponuda se nadopunjava novim slasticama i novim iznenađenjima, ovisno o sastojcima koji su trenutno aktualni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.