Franka Batelić i zgodne dame sa špice poludjele za preslatkim "bombon" trendom

Foto: Luka Šangulin/Index, Bruno Fantulin/PIXSELL

ZAGREBAČKA špica često nalikuje na modnu pistu pa je, ako vas zanimaju najnoviji trendovi u modnom svijetu, dovoljan jedan pogled na centar Zagreba.

Među trenutnim modnim trendovima svoje su mjesto sasvim sigurno pronašli i stajliš kaputi u pastelnim bojama koje asociraju na bombone. Pravo su osvježenje u tmurnim i hladnim danima pa se sve češće nalaze u ormarima trendseterica. Uz njihovu pomoć ćete u trenu podignuti i najdosadniju kombinaciju, a osobito su popularni oni u ružičastim nijansama.

Jedan takav odabrala je i buduća mama Franka Batelić.

Njime je razbila modnu monotoniju i osigurala si sve poglede na zagrebačkim ulicama. Osim toga, ružičasta boja njenom je outfitu dala dozu zaigranosti, ali i elegancije.

Ispod trendi kaputa nazirali su se klasičan dugački džemper u crnoj boji, kožne hlače te čizme u military stilu. 

Nešto tamniju nijansu iste boje odabrala je ova dama sa špice. Iako predimenzioniran kroj ne laska ženstvenoj figuri, ružičasta ističe nježnu damsku stranu, a i omiljen je odabir vječnih djevojčica koje će ta boja zauvijek podsjećati na planetarno popularnu Barbie. Ostatak outfita asocira i na onaj Franke Batelić, ali je dojam zaigranosti pojačan zanimljivom oslikanom torbom.

Jednako popularni su i plavi kaputi. Oni dolaze u svim nijansama, od pastelnih pa sve do kraljevsko plave, a koju god da odaberete, možete biti sigurni da ćete u njoj odavati dojam elegancije. 

Ako pitate ovu djevojku, plavi maksi kaputi najbolje se slažu s casual kombinacijama poput sivih traperica šireg kroja te tenisica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.