Hit kaput i omiljene tenisice Meghan Markle u odličnoj kombinaciji dame sa špice

Foto: Luka Šangulin/Index, Getty Images

KOMBINACIJA koja je do prije nekoliko godina bila neprihvatljiva u modi, sada je pravi hit.

Radi se o spoju elegantnih kaputa i tenisica, modnoj uniformi brojnih fashionistica za ovu jesen koja je popularna i među Zagrepčankama.

Proteklog nam je vikenda posebno u oko upala jedna djevojka koja je špicom prošetala u ovoj kombinaciji zbog marke njezinih tenisica.

Bijele tenisice sa slovom V s bočnih strana potpisuje francuski brend Veja, a izrađene su od eko kože, recikliranih plastičnih boca, organskog pamuka i divlje gume, zbog čega su ove godine postale jako popularne među slavnim borcima za okoliš.

Jedna od najslavnijih obožavateljica ovog brenda koja ima jednak par tenisica kao djevojka sa špice je vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, a tenisice istog brenda nose i Reese Witherspoon, Emily Ratajkowski, Emma Watson te brojne druge poznate dame. 

No, za razliku od većine drugih popularnih modela tenisica koje uglavnom dolaze s dizajnerskim potpisom i cijenom, ove koštaju između 700 i 800 kuna.

Djevojka sa špice ih je iskombinirala s takozvanim teddy kaputom, modelom koji je i ove hladne sezone pravi hit, majicom na prugice te crnim trapericama sa širokim i cropanim nogavicama. Stajling je upotpunila kožnom torbicom s lancem, crnim čarapama i sunčanim naočalama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.