Iako se pokušala sakriti, bivša misica ukrala je sve poglede u centru Zagreba

Foto: Luka Šangulin/Index

I DOK se većina dama pokušava svojim outfitom istaknuti na zagrebačkim ulicama koje su trenutno zbog adventa preplavljene ljudima, neki pokušavaju proći neopaženo. Pretpostavljamo da je ovo drugo imala u planu bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, koju proteklog vikenda, unatoč njezinoj kamuflaži, nismo mogli ne uočiti na špici.

Maja je centrom grada prošetala sa suprugom Andrijom Kevićem i njihovom kćerkicom Vitom skrivena ispod velikih sunčanih naočala i šeširića, a upravo jedan od ta dva detalja joj je osigurao poglede.

Radi se o takozvanom ribarskom šeširiću leopard uzorka s kojim bivša misica nikako nije mogla proći neopaženo i kojim je potvrdila da budno prati trendove jer je ovaj modni dodatak s početka milenija sada ponovo in. Šešir s uzorkom je i sjajno podigao njezin potpuno crni ostatak stajlinga, u kojem je iskombinirala krznenu bundu, tajice i ravne čizmice s vezicama. 

Šešir leopard uzorka je uskladila i s jaknom svoje kćerkice, što joj je osiguralo dodatne poglede u gradu pa možemo zaključiti da joj kamuflaža, bez obzira na to je li bila namjerna ili ne, nije upalila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.