Jennifer Aniston o komplimentu koji najčešće dobiva: "To je zastarjeli klišej"

Foto: EPA-EFE, Instagram

GLUMICA Jennifer Aniston već desetljećima diktira beauty trendove, počevši od takozvane Rachel frizure koju je proslavila u devedesetima kada je glumila u seriji Prijatelji.

O njezinim beauty navikama koje joj pomažu održati mladolik izgled i u pedesetima već smo vam pisali, a sada je u novom intervjuu za časopis Glamour prosula još neke te je otkrila i koji joj je "kompliment" dosadilo slušati.

Kada je riječ o njezi kože, Jennifer se kune u hidratizaciju i spavanje kao dva beauty pravila kojima ponajviše može zahvaliti za svoj mladolik izgled.

S druge strane, smatra da je izbjegavanje sunca najgluplje beauty pravilo za koje je čula te da je za svakoga bolje da dnevno stoji na suncu barem 15 do 20 minuta. Naravno, napominje i da je pri tome jako važno namazati se kremom sa zaštitnim faktorom koja pomaže zaštititi kožu od štetnih UV zračenja i odražava njezinu mladolikost. Dapače, krema za sunčanje je jedan od tri beauty proizvoda koje bi ponijela na pusti otok, što je otkrila u intervjuu, a preostala dva su hidratantna krema za lice koju koristi od svoje 15. godine te balzam za usne.

A iako brine o svojem izgledu, što se na njoj definitivno i vidi, smetaju joj komplimenti na račun toga, ponajviše jedan.

"Mislim da je izjava 'izgledaš predobro za svoje godine' zastarjeli klišej koji danas više ne drži vodu", rekla je Aniston i objasnila kako smatra da ljepota nema veze sa starenjem te da u određenim godinama svatko počne voditi bolju brigu o svojem zdravlju što se odražava i izvana.

Jedna od stvari s kojom se ipak ne može pomiriti, a također dolazi s godinama je sijeda kosa. U nedavnom intervjuu je izjavila kako nikad ne želi pokazati sijede, a sada je pojasnila da svejedno smatra kako je to samo njezina osobna odluka te da joj ne smeta sijeda kosa na drugima.

"Ako netko želi biti sijed, neka bude. Ja ne želim", zaključila je Aniston.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.