Melissa McCarthy otkrila najneugodnije pitanje koje joj je ikada postavljeno

Foto: EPA-EFE

GLUMICU Melissu McCarthy dobro znamo iz urnebesnih komedija kao što su "Specijalne agentice", "Špijunka" i "Djeveruše". 

A iako uvijek naglašava koliko voli svoj posao i uloge koje glumi, u nedavnom intervjuu za InStyle Melissa je otkrila i neke negativne strane svog posla. 

Nakon uloge u filmu "Djeveruše" jedan novinar upitao ju je zašto se uvijek mora ponašati tako groteskno i što postiže nenošenjem šminke, zgužvanom odjećom i vikanjem na sve oko sebe. Melissa je rekla kako je u tom trenutku bila i više nego zbunjena jer joj nije bilo jasno kako taj novinar ne shvaća da se tu radi o ulogama, a ne o njoj u stvarnom životu. 

Ipak, odlučila mu je oštro odgovoriti: "Ok, jeste li to ikad upitali nekog muškarca? Ja sam u ulozi određenog lika. Ako mislite da se žene općenito tako ponašaju u stvarnom životu, trebali biste više izlaziti." Na to joj je novinar odbrusio: "Oh, dobro, ja sam agresivan, nazovi to kako hoćeš." Melissa je zaključila njihov razgovor jednom rečenicom: "Ako niste htjeli odgovor na svoje pitanje, onda niste trebali doći na panel." 

No, to nije bilo najgore i najneugodnije pitanje s kojim se suočila u karijeri. 

Pitanje kojim je daleko najviše bila šokirana bilo joj je postavljeno prije sedam godina, a glasilo je ovako: "Jeste li šokirani što ste uspješni u ovom poslu unatoč svojoj ogromnoj veličini?"

Melissa se prisjeća da se u tom trenutku osjećala kao da ju je netko okrenuo naglavačke i istog trena je odgovorila novinaru da ga svojom ogromnom veličinom može nokautirati u vrlo kratkom roku. Producenti showa na kojem je pitanje bilo postavljeno dali su glumici pismeno obećanje da se emisija nikada neće emitirati, što je i ispoštovano. 

Ono što je Melissa istaknula nekoliko puta je činjenica da se muškarcima nikada ne postavljaju ovako nebulozna pitanja i da se prema njima svi odnose sa znatno većim poštovanjem nego prema ženama. Svoje stavove je potkrijepila i stvarnim primjerom: 

"Ne želim zvučati kao idiot, ali glumac John Goodman je velik čovjek  Je li njemu ikada bilo postavljeno pitanje vezano za njegov opseg?"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.