Naomi Campbell spustila Kendall Jenner sa samo dvije riječi

Foto: Splash, Getty Images

NE PITAJTE Naomi Campbell što misli o Kendall Jenner.

Tijekom gostovanja u emisiji ''Watch What Happens Live With Andy Cohen'' slavna manekenka jasno je izrazila svoje mišljenje o svojoj mlađoj kolegici a da nije rekla gotovo ništa. Voditelj joj je pročitao pitanje koje je na Twitteru postavio obožavatelj i koje je glasilo: 

"Što misliš o činjenici da je Kendall Jenner trenutno najplaćenija svjetska manekenka, iako je sama izjavila da pomno bira svoje gaže i da nikada ne bi mogla nositi 30 revija tijekom jedne sezone?"

Bez imalo oklijevanja, Naomi je na to rekla samo "Sljedeće pitanje", te u te dvije riječi jasno svima dala do znanja što misli o mladoj manekenki.

Ako vam nije jasno zašto Naomi, koja se još prošle godine u Parizu grlila s Kendall, sada ne želi niti pričati o njoj, onda vam je vjerojatno promakla kontroverzna izjava Kendall Jenner u nedavnom intervjuu za časopis Love koja je uzburkala modni svijet.

"Od samog početka sam jako izbirljiva oko revija koje ću nositi. Ja nisam nikada bila jedna od onih djevojaka koje će nosili 30 revija u jednoj sezoni ili što god već te djevojke rade. No ja sam, osim revija, imala milijun drugih poslova. Zbog svega toga morala sam se malo povući", rekla je Kendall u intervjuu i razljutila svoje kolegice s piste, a očito i supermodele sa stažom duljim od njenog životnog vijeka.

No ako ste pomislili da je Naomi možda ljubomorna na svoje nasljednice pa je iz tog razloga odbila pričati o Kendall, prevarili ste se, jer je tijekom iste emisije nahvalila kćer svoje bivše kolegice Cindy Crawford, 17-godišnju Kaiju Gerber koja također uspješno pliva u manekenskim vodama. 

"Preslatka je. Vrlo sam ponosna na Kaiju. Njena mama i ja pomogle smo joj odabrati koje će revije nositi jer je još uvijek jako mlada i ona nas je poslušala oko svega", ispričala je Naomi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.