Nigdje bez make-upa: Severina i dok vježba izgleda senzacionalno

Foto: Press

KADA je izgled u pitanju, Severina ništa ne prepušta slučaju.

Naime, nije tajna da ova ljubiteljica mode istinski uživa u stilskim igrama, kao i u dizajnerskim komadima. Tako je nedavno oduševila vatrenom haljinom od gotovo 20 tisuća kuna, a opako dobro izgleda i u bijelom kožnjaku i minici. Nezapaženo nije prošao ni njen izazovni kombinezon, ali ni mrežaste čarape kojima je raspametila obožavatelje. No pjevačica pažnju posvećuje i make-upu, a čini se da bez njega ne odlazi čak ni na plesne probe.

Do početka velike i prema najavama najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom "The Magic Tour", ostalo je svega malo više od mjesec dana, a jedan od najvećih aduta bit će koreografija. Zato svakodnevno na njoj vrijedno radi uz pomoć čak 18 plesača.

Čak i tijekom napornih treninga Severina izgleda apsolutno spektakularno.

Crna uska kombinacija naglasila je njene obline, a nije zaboravila ni na modne dodatke. Vrat je ukrasila klasičnom ogrlicom s privjeskom, ali i choker ogrlicom koja je donedavno bila pravi modni hit. Ruke je ukrasila narukvicama i satom, a uši efektnim visećim naušnicama s privjeskom u obliku zvijezde.

No nikome nije promaknulo da čak i tijekom plesnih nastupa pjevačica nosi potpuni make-up. Kvalitetna podloga za savršen ten, mat ruž te tuš za oči - sve je tu.

"Kao da imaš 19 godina. Tako izgledaš", poručio joj je jedan od pratitelja ispod ovih fotki koje je podijelila i na svojem Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.