"Pimp my cupcake": ELFS-i i Index Rouge traže najljepše uređeni cupcake!

VOLIŠ raditi cupcakes-e? Kao što znaš, recepata i načina za ukrašavanje ovih preslatkih kolačića je bezbroj, a s obzirom na to da je ovo omiljeni kolač redakcije Index Rougea, odlučili smo se baciti u potragu za najbolje ukrašenim cupcake-om i dva najslađa primjerka nagraditi "Index Rouge Glam" paketima!

U pomoć smo pozvali i najotkačenije kreativce hrvatske modne scene - dečke iz dvojca ELFS koji će nam pomoći u izboru i najbolje kolačiće nagraditi super nagradom! Naime, u "Index Rouge Glam" paketu uz knjigu "Budi obožavana", glamuroznu šminku i druge sitnice, nalazi se i T-shirt iz nove ELFS kolekcije!!

S obzirom na to da vaše kolačiće nećemo biti u prilici probati, ocjenjivat ćemo isključivo izgled, odnosno najljepše uređeni kolačić. Ideja za uređenje je bezbroj pa se tako možete inspirirati likovima iz crtića, našim zaštitnim bojama, majicama našeg omiljenog modnog dvojca, nekim modnim detaljem, božićnim ugođajem...

"Pimp my cupcake" pravila:


1. Sliku svog "zrihtanog" cupcake-a nalijepi na zid naše Facebook stranice do 23.12. 2011. Na slici mora biti i napomena "Volim Index Rouge" kako bi znale da ste kolačić zaista vi napravile.

2. Tim Index Rougea odabrat će deset najboljih kolačića, a dva pobjednička odabrat će dečki iz ELFS-a

3. Svaka osoba može prijaviti najviše dva cupcake-a.

4. Pobjedničke kolačiće objavit ćemo na našoj Facebook stranici, 23.12.2011. u 12 sati.

5. Ako nam želite poslati svoje kolačiće, hmmmm, nemojte se ustručavati.

Eto, sve znate, sad je vrijeme da se bacite na posao, naoružate mikserom, bojama za kolače i šarenim mrvicama i pošaljete slike svojih malih slatkih remek-djela na našu Facebook stranicu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.