Pljuvala je po mršavicama, a sama postaje jedna od njih

Foto: Splash News, Giphy, Instagram

PREPOZNAJETE li damu sa slike?


24-godišnja pjevačica Meghan Trainor na glazbenom je nebu prisutna od 2009. godine, no probila se tek hitom All About That Bass iz 2013. godine koji je postao globalni hit.



Plavokosa pjevačica njime je pokazala zavidne vokalne sposobnosti, no dok je dio publike slavio veličanje žena svih veličina, dio je smatrao kako je dijelovima teksta uvrijedila mršavice.

U jednom djelu tako ih naziva "skinny bitches", odnosno "mršave kuje", što nekim ženama nije bilo nimalo primjereno, baš kao što ni ženi s viškom kilograma nije ugodno da je zovu epitetima koji ne podrazumijevaju "plus-size" ili "punašnije".

No vratimo se na samu Meghan koja je u intervjuima često isticala kako se ne planira mijenjati ni zbog koga, a tu je prvenstveno mislila na svoju tjelesnu građu, odnosno mršavljenje.



Međutim, slike sa sinoćnjeg eventa u New Yorku, na koji je došla sa zaručnikom, još su jednom pokazale kako je očito promijenila mišljenje, jer pjevačicu na prvu nismo prepoznali.

U bijeloj svilenoj haljini s dekolteom Meghan je još jednom pokazala kako se itekako promijenila od svojih početaka, što su neki popratili komentarima kako je "nekad pljuvala po mršavicama, a sada postaje jedna".



Međutim, na kraju dana ionako je najvažnije da se žena dobro osjeća u vlastitoj koži, jer u njoj nikada nitko drugi neće moći živjeti, a Meghan izgleda odlično te vrlo zaljubljeno.

No trouble!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.