Pretvaraš se u Kim: Khloe Kardashian izazvala bijes obožavatelja

Foto: Instagram, Getty, Giphy

NAJMLAĐA sestra Kardashian našla se na udaru kritika obožavatelja.

Khloe Kardashian, od pojave slavne reality obitelji na malim ekranima, slovila je za najsimpatičniju i najprizemljeniju sestru Kardashian.



Iza nje nisu bili nikakvi filmovi za odrasle, sexy naslovnice i turbulentne ljubavne veze, no istina je i kako "ružno pače obitelji", kako su ju često nazivali, tada nije privlačilo toliko pažnje javnosti, kao nakon raspada braka s NBA zvijezdom Lamarom Odomom, koji je svojom ovisnošću o alkoholu i drogama uspio sve upropastiti.



Nakon što je zamalo izgubio život, u listopadu prošle godine, kada je pronađen na podu jednog bordela u Nevadi, gdje je 4 dana tulumario s prostitutkama, Khloe mu je pomogla da se oporavi, no zatražila je razvod, priznavši si napokon kako se on jednostavno neće promijeniti.

Otad se zaokupila poslom, ali i svakodnevnim treninzima, a posljednje slike pokazuju kako je izgubila prilično puno kilograma. Khloe je odnedavno i sretno zaljubljena, ponovno u košarkaša, 7 godina mlađeg Tristana Thompsona, od kojeg se doslovno ne odvaja posljednjih mjeseci, a sve to utjecalo je na to da starleta izgleda bolje nego ikad te se iz ružnog pačeta pretvorila u pravog labuda.

No, čini se kako njezini obožavatelji nisu toliko oduševljeni njezinom transformacijom, što se može vidjeti po komentarima na njezinim društvenim profilima.

"Očito imaš neki poremećaj, kada si toliko opsjednuta težinom", "Svaka čast za gubitak kilograma, no što je previše je previše", "Čini se kako želiš biti Kim, sada kad si smršavjela", "Uvijek si bila najsimpatičnija Kardashianka, no pretvaraš se u Kim", "Što se dogodilo staroj Khloe?", "Zar je došlo do toga da se po cijele dane samo naslikavaš za Instagram? Nekad si imala svoj stav", "Prava ljepota dolazi iz samopouzdanosti, prestani tražiti ljubav na krivim mjestima i na krivi način", "Prestani raditi te glupe face i budi svoja", samo su neki od komentara, koje joj obožavatelji ostavljaju ispod njezinih aktivnosti.

Naime, obožavatelji smatraju kako je Khloe promijenila sebe i stare navike, zbog prevelikog pritiska obitelji, koja se uglavnom bavi svojim izgledom, estetskim operacijama, naslikavanjem za društvene mreže i slično, a to im se nimalo ne sviđa.

Iako smo primijetili kako se Khloe poprilično promijenila, vama ostavljamo da procijenite koliko je ta promjena drastična.



 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.