R. Kelly napustio intervju zbog neugodnih pitanja bahate voditeljice

Foto: Screenshot Youtube

POMALO zaboravljenog r'n'b pjevača, jako su razljutila postavljena pitanja.

R. Kelly prošlog je ponedjeljka gostovao u emisiji HuffPost Live, no intervju nije predugo trajao, s obzirom da ga je pjevač brzo napustio, iznerviran pitanjima voditeljice Caroline Modarressy-Tehrani.
 
Naime, ona se dotakla davnih optužbi zbog seksualnog zlostavljanja te je pjevača pitala je li to utjecalo na prodaju njegovog novog albuma.
 
"Neki ljudi kažu da su u sukobu i da žele podržati glazbu, ali ne mogu podržati tebe. Mislim da je ljudima teško ne misliti o tome... O optužbama za seksualne odnose s maloljetnicama", počela je Caroline.
 
Još uvijek relativno mirni Kelly, pitao ju je otkud joj sve te informacije, s obzirom da je on danas uspješniji nego ikad prije. 
 
Sve živčaniji postao je kada mu je Caroline priopćila kako može napustiti intervju kad god to poželi. "Ako je sljedeće pitanje iz tvojih usta neugodno, to je upravo ono što ću učiniti", rekao joj je, a voditeljica se nije dala smesti.
 
No, čini se kako je šteta bila učinjena, jer pjevač više nije htio razgovarati.
 
"Nisam došao ovdje na policijsko ispitivanje, a ako ne misliš da me nimalo ne poštuješ, onda je to razina tvoje inteligencije", odbrusio joj je pjevač i otišao.
 
Tebi ostavljamo da sama procijeniš je li samopouzdana voditeljica pretjerala ili ne.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.