Rizične hlače koje ne trpe nedostatke i ove su jeseni hit među Zagrepčankama

Foto: Luka Šangulin/Index

MODA na ulicama našeg glavnog grada ove je jeseni odvažnija nego ikada.

Zagrepčanke budno prate trendove i ne boje se isprobati i one najrizičnije poput tajica u leopard uzorku i dugih džempera koji glume mini haljine.

Popularan je i jedan trend koji već nekoliko hladnih sezona ne izlazi iz mode te je također rezerviran samo za one najhrabrije, a radi se o kožnim i hlačama od lateksa skinny kroja koje ne trpe nikakve nedostatke.

Na zagrebačkoj špici uočili smo ih još početkom mjeseca na dami koja ih je sjajno iskombinirala s kožnim čizmama koje sežu do koljena i koje su se stopile s hlačama, a njezinog stajlinga možete se prisjetiti OVDJE. Sada smo uočili još nekoliko dama u ovom rizičnom komadu koje su potvrdile da su ovakve hlače siguran mamac za poglede.

Stajliš Zagrepčanke pokazale i da se ove hlače sjajno uklapaju u poslovni stil iskombiniravši ih sa sakoima i finom bluzom, odnosno vestom i košuljom. 

Osim uskih kožnih hlača, uočili smo i jednu djevojku u širokom modelu koji je također poprilično rizičan jer ne laska figuri, no ona se i u ostatku stajlinga hrabro poigrala siluetom.

Vrećaste cargo kožne hlače koje se sužavaju u dnu nogavica iskombinirala je s bluzom napuhanih rukava, još jednim trendom koji je ove jeseni osvojio Zagrepčanke iako vizualno proširuje ramena, te nas je oduševila efektnim stajlingom u kojem nije mogla proći neopaženo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.