Stajliš Zagrepčanke će vas uvjeriti da ovaj modni klasik morate imati u ormaru

Foto: Luka Šangulin/Index, EPA-EFE

TRENDOVI dolaze i odlaze i rijetki opstaju na modnoj sceni duže od jedne sezone pa se na takve komade ne isplati trošiti puno novca.

Ono u što se uvijek isplati ulagati su modni klasici, a jedan takav komad trenutno je pravi hit na zagrebačkim ulicama. Riječ je o bijeloj košulji koja je, ako pitate Zagrepčanke, savršen odjevni komad za prijelazno razdoblje jer je svestrana i jednako se dobro uklapa u ljetni i u jesenski ostatak outfita.

Iako je najčešće viđamo u poslovnim kombinacijama s klasičnim crnim hlačama na crtu kakve nosi dama na prvoj fotki ili s trapericama i salonkama, kao što ju je iskombinirala dama na fotki ispod nje, sjajno se uklapa i u ležerne outfite za popodnevnu šetnju gradom te im pruža dašak elegancije.

U kombinaciji s traper hlačicama ili minicom te balerinkama, tenisicama ili sandalama istovremeno djeluje ženstveno i seksi, a zamijenite li ravne cipele s onim na petu, dobile ste kombinaciju za večernji izlazak.

A ako su vam bijele košulje predosadne, jednake prednosti donose i modeli s klasičnim uzorcima poput košulje s blijedoružičastim prugicama kakvu nosi crnka na fotki iznad.

Velika ljubiteljica ovog modnog klasika je i jedna od trenutno najutjecajnijih trendseterica na svijetu, vojvotkinja Meghan Markle, koja je bijelu košulju obukla i za svoj posljednji službeni izlazak koji joj je ujedno bio i prvi nakon isteka rodiljnog dopusta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.