Što nudi novi All Faces Store u Zagrebu?

Foto. Privatne fotografije
 
U ZAGREBU je prošlog ponedjeljka otvoren All faces store.
 
A ako vas zanima o čemu se radi, tim Index Rougea popričao je s njegovom osnivačicom Ivom Tuđom, koja nam je otkrila nekoliko zanimljivih stvari.
 
 
Simpatična Iva tako nam je otkrila kako je kreativna udruga "Sva lica" osnovana je s ciljem promicanja hrvatskog dizajna i umjetnosti ka svijetu, dugoročnog samoodržavanja Udruge te zapošljavanja ljudskih resursa.
 
"U prošlih 5 godina postojanja otvoren je butik All faces store u Puli, gdje uspješno predstavlja i prodaje radove hrvatskih dizajnera i brandova poput Tara Fashion, L-nk, Grubić design, Iva Tuđa torbe, Kruno Jendrijev, Laardesign, Natali nakit, Ivan Midžić, Vesna Markanović, Alique Tricot, Farrah Floyd, Sexy Plexy i  mnogi drugi.  Udruga planira svoje dizajnere plasirati na svjetsko tržište putem sudjelovanja na etabliranim sajmovima poput Bread and Butter u Berlinu i sličnih, da bi članovi Udruge mogli jedan dan dostojanstveno živjeti od onoga što najbolje rade", rekla nam je Iva.
 
 
Dućan sa zagrebačkom adresom otvoren je u Nemčićevoj ulici na Kvaternikovom trgu, a kako nam je otkrila sugovornica, koja je i dizajnerica torbi od davne 2004. godine, cjenovni rang stvari koje se prodaju u dućanu se od samih početaka bazirao na srednjim, prihvatljivim cijenama u skladu s hrvatskim primanjima.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.