Svi su ludi za čudesnom BB kremom

NAJPOPULARNIJI trend među kremama za lice, trenutno je čudotvorna BB krema. Puni naziv je "blemish balm" krema, a ona vlaži, njeguje, štiti i ispravlja nepravilnosti na koži. Za njom su prvo poludjele Azijatkinje (koje su poznate po svojoj opsjednutosti proizvodima za kožu koji će njihova lica ostaviti besprijekornima), a vođene njihovim primjerom, za BB kremom su poludjele i žene iz cijelog svijeta.

BB kremu su izumili Nijemci, a njezina prvotna namjena je bila zacjeljivanje kože nakon laserskih tretmana. Žene obožavaju ovu kremu jer djeluje kao magični štapić za kožu i ublažava i uklanja sve probleme koje biste mogli imati.

Ona vlaži kožu i uklanja mrlje, djeluje protiv akni i prištića, izjednačuje kožu i ublažava ožiljke. BB krema koristi se umjesto pudera, ako vam ne treba prozvod s jakim prekrivanjem, a ujedno čini i čuda za vašu kožu.

Poznate svjetske kozmetičke tvrtke, kao što su Dior, Garnier i drugi, prepoznale su ovaj trend, pa sve ih više izbacuje svoju verziju ove čudotvorne kreme, a nadamo se da će se uskoro naći i u našim kozmetičkim torbicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.